Spellistor

På denna sidan har vi samlat alla våra spellistor för den perfekta julen, hitta din favoritlista nedan och tryck dig vidare till Spotify för att lyssna. Du kan även dela en lista till dina sociala medier, det skulle glädja oss om du vill sprida vår julmusik i dina sociala kanaler. Nedan finner du bland annat Julklassiker, Carolas julmusik, Barnjulmusik och Luciasånger. Glöm inte heller av att du kan följa oss på Spotify!

Barn julmusik 🤶 Gott nytt jul!

Hey ho! Julen är här, för jag såg mamma kyssa tomten! Barnens och mössens julafton med jullåtar för alla - även sockerbagare och tre pepparkaksgubbar.

Mer Info

Bästa Julmusiken 🎄🎅

Fira advent och en god jul till julens finaste och mest stämningsfulla och klassiska julsånger. Allt från Carola till Wham och Mariah Carey.

Mer Info

Christmas Music 2023 🎄 Blandad Julmusik

Sätt stämningen på årets jul med nya jullåtar blandat med alla gamla klassiker. De bästa julsångerna för hela familjen – allt från Carola till Wham!

Mer Info

Gammal julmusik 🎅 Klassiska jullåtar

Julmusik med traditionella svenska & gamla amerikanska jullåtar. En god jul med artister som Frank Sinatra, Elvis Presley, Carola, Wham med flera.

Mer Info

Hej Tomtegubbar & andra Jullåtar för Barn

Hej Tomtegubbar och all annan klassisk julmusik barnen (och vuxna) älskar att höra i juletid. Mössens julafton, En sockerbagare, Jag såg mamma kyssa tomten med flera.

Mer Info

Instrumental Julmusik 🎄

Julstämning med lugna instrumentala versioner av klassiska julsånger på piano och stråkar. Julklassiker till jul, julbordet och avkoppling i julstöket.

Mer Info

Jul 2023 🎄

Sätt årets bästa julstäming med ny julmusik samt alla gamla klassiker. Julsånger för hela familjen – allt från Wham till Thomas Stenström.

Mer Info

Partymusik 2023 🎉🥂

Festa till hits, guilty pleasures & svenska klassiker i en mix med gammal & ny festmusik. Partylåtar till festen, förfesten & efterfesten.

Mer Info

Julhits ✨ Bästa julmusiken

Last Christmas? Julen är här och All I Want for Christmas är en god jul med julstämning i jullåtar & hits från Mariah Carey, Wham mfl. Feliz Navidad!

Mer Info

Adventskalendern 2023 🎄 Ljudbok barn

Lyssna på julkalendern om Funnys äventyr och andra spännande och roliga julsagor och juliga ljudböcker och sagor för hela familjen.

Mer Info

Jul Piano 🎄🎹 Julmusik

Julstämning med lugna och klassiska pianoversioner. Julklassiker och svenska julsånger till jul, på julbordet och avkoppling i julstöket.

Mer Info

Julmusik 🎄 Julsånger för alla

Last Christmas? All I Want for Christmas är en god jul med svenska julsånger och julklassiker från Mariah Carey, Wham m fl. Feliz Navidad!

Mer Info

Julrock 2023 🎅🎸

Rockin' around the christmas tree till en samling rockig jumusik. Rock on i jul med Elvis, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Twisted Sisters med flera.

Mer Info

Julsaga 🎄 Ljudbok för barn

Julkalender, juliga ljudböcker och sagor för barn i en sagosamling till jul. Klassiska berättelser och äventyr om pepparkakshus, tomten och julklappar samt äventyr med spöket Laban med flera.

Mer Info

Klassisk julmusik 🎄🎹

Jul- och adventstid med allt från instrumentala julsånger på piano och stråkar till klassiska julverk och crossover till tenorer och körsång.

Mer Info

Klassiska Julsånger 🎄

Klassisk julmusik med vackra traditionella klassiker & gamla svenska jullåtar från Frank Sinatra, Elvis, Carola, Peter Jöback, Wham! med flera.

Mer Info

Lucia sånger ✨ Sankta Lucia

Det strålar en stjärna. Nu tändas tusen juleljus till luciasånger som Santa Lucia, Lusse Lelle, En strålande jul, Staffan var en stalledräng med flera.

Mer Info

Lugn Julmusik ✨

Tänd ett ljus, nej nu tändas tusen juleljus. Julen är här med lugna julsånger, julballader & jullåtar på piano för en god jul. Stilla natt.

Mer Info

Mössens Julafton 🐭🎄 (När nätterna blir långa) & andra Jullåtar för Barn

Mössen firar jul med julsånger och klassisk julmusik barnen älskar att höra i juletid. Hej Tomtegubbar, En sockerbagare, Jag såg mamma kyssa tomten med flera.

Mer Info

Rolig julmusik 2023 🎅 roliga jullåtar

Fira julen med skratt. Sprid glädje och underhållning och ha kul med roande julsånger. Min julskinka har rymt – gott nytt jul!

Mer Info

Svensk Julmusik 🎄🇸🇪

Hej mitt vinterland! Tänd ett ljus, julen är här & jag kommer hem igen till jul. Välkommen hem till en strålande juligen med julsånger på svenska.

Mer Info

Svenska Julklassiker 🤶🇸🇪

Sverige – säkra julstämningen med klassisk svensk julmusik. Julsånger från Carola, Tommy Körberg, Peter Jöback, Triad och EMD med vänner.

Mer Info

Vill du se alla våra artister?